El Basoto ~ aukció!
2 ONLINE FELHASZNÁLÓ | jún 15, 2024 00:12:02
Rólunk

Felhívás!
Baranya-Somogy-Tolna-megye 7 collosai

 

2020. Å‘szén felhívást tettünk közzé Baranya-Somogy-Tolna-megyei zenekarok (bármilyen stílus, a kísérleti, metál, jazz, kortárs, poprock vonalon és kívül), zenei alkotók, hangművészek, vokális művészek (vers, slam stb.) számára, hogy vegyenek részt egy jótékony célú kiadványsorozatban. Egy vagy több, eddig kiadatlan, mindösszesen 3-5 perc terjedelmű felvételt vártunk, melyet kislemezen (7" vinil vagy axpet lemez) 1-1 példányban jelentetünk majd meg olyan módon, hogy a lemez két oldalán más-más elÅ‘adó alkotása lesz hallható.

A lemezek az itt látható árverezésen találnak majd gazdára, a bevételt pedig olyan alkotói közösségeknek, helyszíneknek, webes portáloknak ajánljuk fel, akik az idei év során semmilyen központi (Mma, Artisjus, garázskoncert stb.) támogatásban nem részesültek.

A zenét felajánló együttesnek, alkotónak vállalnia kellett, hogy

  1. saját kompozíciót nyújt be a felhívásra;
  2. a válogatás jogát a felhívás közzétevÅ‘je fenntartja;
  3. hanghordozó elÅ‘állítással kapcsolatos jogdíj-kérdésekkel nem foglalkozik a szóban forgó felvétel kapcsán, tekintve, hogy 1 példányos kiadványokról lesz szó, és a bevétel jótékony célra megy.

A felhívás közzétevÅ‘je a Moiré Kulturális Egyesület, akik az ErÅ‘södÅ‘ Civil Közösségek pályázatán nyertek támogatást a Dióbél kiadói műhely fejlesztésére. Ennek keretében készült el az a hanglemezvágó berendezés, amivel ez a felhívás megvalósulhat.

Kapcsolattartó mindenféle szakmai-technikai ügyben: Kovács Balázs (Dióbél / PTE-MK)
A kiadványokat és a grafikai elemek megjelenését Harangozó Imi, a logót Bordás Márton tervezi.